Personlig och Andlig Utveckling

/161230-roslinje-rat.jpg

Vi lever i en föränderlig värld.

Internet kopplar samman människor på en mental nivå.

Nästa steg är hjärtats väg.

Vi håller på att utvidga vårt medvetande.

Vi håller på att upptäcka hjärtats kraft.

/161230-roslinje-rat.jpg

Änglamedvetande - en inre resa

Änglamedvetande, helgkurs. En inre resa med 12 olika vägledda meditationer. Dessa aktiverar minnen om den du är, din livsplan och din livsväg. De vägledda meditationerna introducerar stegvis kontakten med ditt hjärta och sanna jags centrum. I samband med de vägledda meditationerna får du lära känna 12 änglar som är kosmos byggstenar. Du kan sedan efter kursen tillsammans med änglarna göra energiöverföringar och energiarbete på dig själv och andra. Läs mer  

/161230-roslinje-rat.jpg

Nefertiti Kosmisk Healing

Energiöverföring & transformation för högre medvetenhet och andlig utveckling

Nefertiti kosmisk healing är en hög vibrerande energimetod för andlig och personlig utveckling.

Vi arbetar med 12 chakra och 144 dimensioner i kontakt med moder jord och vintergatan.

Vi arbetar i ett kosmiskt flöde med helandets lagar enligt den heliga geometrin och skapar ett heligt utrymme för änglarna, gudinnorna, de uppstigna mästarna och de galaktiska guiderna att verka.

Man får en energihöjning, vilket påverkar din medvetenhet och möjliggör att släppa taget om präglingar, mönster, offerroller, draman, smärta, värk, tunga känslor och energier som då kan transformeras och leda till ett ökat välmående. Läs mer.

/161230-roslinje-rat.jpg

Känner du av andras känslor och stämningar som om det vore dina egna?

Känner du av andras känslor och stämningar som om det vore dina egna? Lär dig skilja på vad som är din egen energi och vad som är andras. Jobba med din egen aura och lär dig en djupare förståelse för chakras betydelse. Lär dig genom olika chakraövningar finna om och var det finns obalans just nu och hur du skapar balans. Upplev meditation för ditt eget välbefinnande och personliga utveckling. Upptäck och utveckla din mediala förmåga. Medial och Andlig utvecklingskurs finns i flera steg i Älvsbyn som kvällskurser och som helgkurser.

/161230-2-rosor-200-.jpg

Alternativ 1:

Medial och Andlig utvecklingskurs finns i flera steg. Varje steg är på ca fyra kurskvällar. Efter Medial och Andlig utvecklingskurs, steg 1, så har du möjlighet att fortsätta med steg 2 osv. Är detta nåt som känns rätt för dig, så kan du läsa mer på denna länken. 

/161230-2-rosor-200-.jpg

Alternativ 2:

Du kan utbilda dig till diplomerad esoterisk rådgivare som proffesion och även du som enbart vill gå utbildningen för din egen mediala och andliga utveckling kan gå denna utbildning som är på fem kurshelger. Det är en sammanhängande utbildning och man binder sig att vara med på alla fem kurshelger. Går du istället kvällskursen, så väljer du hur många steg du önskar gå. En annan skillnad är att kvällskurserna är inte diplomerande. Läs mer på denna länken. 

Det kommer även att bli fortsättningskurser.

Kurserna är i Reikistugan i Älvsbyn, Norrbotten

 

/161230-roslinje-rat.jpg

Vad är viktigare än hur vi mår?

Var befinner vi oss på resan från oro till Lugn?

Och var befinner vi oss på resan från stress till Kraft?

Lyssnar vi på kroppens och själens signaler till oss?

 Har vi hittat vägen fram eller går vi omvägar?

 

/161230-roslinje-rat.jpg

När jag lärt mig Reiki 1 2009/2010 så fick jag kontakt med två healingguider. Den ena av dem var tydligast. Jag hade precis gått och lagt mig på kvällen och innan huvudet ens hunnit landa på kudden, så kände jag hur ett underbart ljust och lätt och samtidigt kraftfullt kraftfält kom in i rummet. Jag såg den ena av dem tydligare än den andra. Det finns mer att tillägga om detta. Men jag nöjer mig med att berätta att jag ögonblickligen fick en massa ord till mig som jag snabbade mig att skriva ned. De orden var följande:

"Packa gärna Din väska full med Tålamod, Tillit och Mod,

på Din resa från oro till Lugn och från stress till Kraft"

/1-packa-garna-med-ram.jpg

Gör en Beställning, Kursanmälan eller Tidsbokning:


(Lämna tom)

/161230-roslinje-rat.jpg

Packa gärna Din väska full med Tålamod, Tillit och Mod,    

på Din resa från oro till Lugn och från stress till Kraft.

/161230-roslinje-rat.jpg   

5 Mar 2017