BEMER behandling vid Tennisarmbåge

Jag upptäcker att det gör ont vid höger armbåge och jag kan inte lyfta eller ta i med högerhanden. Jag har ingen aning om när det blev så och vad jag kan ha gjort, kanske lyft nåt eller överansträngt armen på något sätt. Det är en ny slags smärta som kommit under dagen. När jag ska öppna locket på en drickflaska, då jag för att kunna öppna locket ska hålla handen med handryggen uppåt och ta tag i locket med långfinger och pekfinger för att lyfta det uppåt så det klickar till, så kan jag plötsligt inte få upp locket. Jag har ingen kraft i handen och det gör ont att försöka öppna locket. Tyvärr så var min BEMER tillfälligt utlånad för några dagar, så jag kunde inte behandla med BEMER tilläggsbehandling, som nu är min första tanke att göra.

Nästkommande kväll får jag tillbaka min BEMER. Armbågen och kraften i handen är då precis i samma skick som dagen innan. Jag har haft ont hela dagen och inte kunnat öppna locket på min drickflaska och även annat, som att lyfta stekpannan med höger hand har varit omöjligt. Jag gör den vanliga BEMER behandlingen på åtta minuter och startar samtidigt en riktad tilläggsbehandling med BEMER spot. 

Efter 20 minuters behandling så är smärtan nästan helt borta! Borta till ca 95% skulle jag uppskatta det till. Jag kan använda handen utan problem och öppna min drickflaska! Under dagen och kommande dagar så gör jag ytterligare några åtta minuters och sexton minuters tilläggsbehandlingar på armbågen, som nu blir helt bra såsom det var innan problemet uppstod.

Jag googlade på symptom som jag haft och insåg att det jag hade drabbats av var tennisarmbåge. 

Jag är så glad över min BEMER! Så många gånger som jag fått hjälp och lindring med BEMER! Häromveckan brände jag mig på en varm form som jag tagit ut ur ugnen. Då gjorde jag tilläggsbehandlingar med B spot och B light. Smärtan dämpades successivt under behandlingen. Brännblåsan jag fick på ett finger minskade i storlek och försvann nästan helt efter den andra behandlingen några timmar senare. 

Kontakta mig om du vill veta mer om BEMER, och om du vill köpa en egen BEMER.

Fotograf: Molly Åstrand

Gör en Beställning, Kursanmälan eller Tidsbokning:


(Lämna tom)

/161230-roslinje-rat.jpg

Packa gärna Din väska full med Tålamod, Tillit och Mod,
på Din resa från oro till Lugn och från stress till Kraft.

/161230-roslinje-rat.jpg   

/2-logga-netas-farger.jpg

18 Jul 2020