Nefertiti Kosmisk Healing© grundkurs, steg 1

Grundkurs, Nefertiti kosmisk healing ©, steg 1

Fredag-Söndag
Tider: Fredag kl.18.00-21.00
Lördag-Söndag 09.00-17.00
Plats: Reikistugan, Älvsbyn
Pris: 2500 kr
Kontakt och anmälan till:
Mejl: info@dinvagfram.se
Mobil: 070-3537390, 070-8195940
Varmt välkommen!

Välkommen till en healingkurs tillsammans med änglarna, gudinnorna, mästarna, galaktiska guiderna och din själsgrupp. Nefertiti kosmisk healing är en energimetod i den femte dimensionen.

Nefertiti kosmisk healing är en hög vibrerande energimetod för andlig och personlig utveckling.

Vi arbetar med 12 chakra och 144 dimensioner i kontakt med moder jord och vintergatan.

Vi arbetar i ett kosmiskt flöde med helandets lagar enligt den heliga geometrin och skapar ett heligt utrymme för änglarna, gudinnorna, de uppstigna mästarna och de galaktiska guiderna att verka.

Man får en energihöjning, vilket påverkar din medvetenhet och möjliggör att släppa taget om präglingar, mönster, offerroller, draman, smärta, värk, tunga känslor och energier som då kan transformeras och leda till ett ökat välbefinnande.


Kursboken, Nefertiti Kosmisk Healing är skriven av Solkarina som kanaliserat metoden.
Kursboken, manualen till kursen, kan du köpa av mig. 

Ta även med en bergkristall, gärna klar, som kan stå själv och som du kan hålla i handen. Den kommer sedan att bli din healingsten. Du kan köpa av mig om du ingen har.

Att NKH påverkar användarna är det inget tvivel om. Det har vi på många olika sätt redan sett. I NKH fokuserar vi inte på att bota och hela något. Vi höjer vibrationerna så laddningar, präglingar, mönster, beteenden, släpper. Det är en nivå som ligger högre än helandet i den fysiska nivån. När detta händer med människor kan de se sig själv klarare och den väg de går på i livet.
Vår uppgift som lärare är att hjälpa människor förstå detta. De gamla strukturerna smälter bort och vi kan bygga en ny sanning baserad på vårt innersta. Därför arbetar vi med att höja vibrationerna till lättare frekvenser och inget annat. Helande och botande lämnar vi över till de som arbetar med detta, vården. Vi är det andliga komplementet till den traditionella vården. Tillsammans kan man skapa mirakel.

Vi arbetar i NKH med att skapa ett helande rum för änglarna, gudinnorna, galaktiska guiderna (ljusvarelser) och uppstigna mästare att verka. Du får då en vibrationshöjning som gör det möjlighet för dig att släppa taget om draman, offerroller, mönster, präglingar och laddningar. Dessa hör hemma i den 3-dimensionens medvetande och strukturer. När du frigör dig från detta höjs dina vibrationer och du kan skapa ett magnifikt flöde med kosmos.

NKH jobbar inte med helande som traditionell healing gör. I NKH arbetar vi med att höja vibrationerna som påverkar vår medvetenhet och det i sin tur leder till förändringar fysiskt, emotionellt, mentalt och andligt. Höga frekvenser upplöser de tredimensionella strukturerna inom oss.

Healingmetoden innehåller så höga vibrationer att präglingar, smärta, värk, tunga känslor och energier automatiskt kan transformeras och vi får ett ökat välmående. ( mirakel kan skapas) Metoden botar ingenting och är inte ett alternativ till traditionell vård. Genom de höga vibrationerna börjar du sända ut nya signaler till universum och det gör att du också börjar attrahera sådant som är i harmoni med ditt högre medvetande. Alla människor har ett högre medvetande och när vi är i detta är vi en enda stor familj. Vi har hittat vår plats och känner oss själva.

Healingmetoder du får lära dig i steg 1

• Gudinnehealing
• Galaktisk healing
• Mästarehealing
• Änglahealing
• Själsgruppshealing
• Själsåtervinning
• Nefertiti kosmisk healing

Under steg 1 får du 4 initieringar.

• 1 initiering till änglarnas rike för att etablera kontakt i healingarbetet med dem
• 1 initiering till de galaktiska guiderna och mästarna och gudinnorna
• 1 initiering till Lemuria-energin och återkoppling till den femte, sjätte och sjunde dimensionen
• 1 initiering till blåkopian, den kosmiska planen / flödet – återställer det kosmiska nervsystemets funktion, ljuskroppens flöde.

Gör en Beställning, Kursanmälan eller Tidsbokning:


(Lämna tom)

/161230-roslinje-rat.jpg

Packa gärna Din väska full med Tålamod, Tillit och Mod,    

på Din resa från oro till Lugn och från stress till Kraft.

/161230-roslinje-rat.jpg   

/2-logga-netas-farger.jpg