Referenser

• Tredje Ögat Aktivering september 2019

Under behandlingen kände jag en tung och trött känsla som kom över mig som sen övergick i en pigg känsla " att vakna upp" dagar efter har jag märkt att jag sänkt mina krav, att jag inte lägger energi på att dubbelkolla och mindre prestationskänsla...jag har ett värde ändå. Det du berätta om mig stämde på pricken. Lite referens från mig

• Tredje Ögat Aktivering april 2018

Jag kände direkt att energin började jobba med mitt tredje öga. Först stack och kittlade det vid näsroten och sedan spred det sig ut över pannan. Efter en stund började det sticka uppe på huvudet samtidigt som fötterna började "pirra". 

Jag kände mer och mer uppe på huvudet, vid kronchakrat. Det kändes som att svalt vatten hälldes ner genom huvudet på mig.

Margareta förklarade vad hon sett och upplevt under behandlingen och jag kunde verkligen relatera till det och ta informationen till mig. Efteråt har jag känt ett stort lugn och jag sov riktigt gott på natten med härliga drömmar. En bonus blev att min kroniska nästäppa jag haft i flera år äntligen släppte. Känns härligt att få ordentligt med syre igen! 

Jag rekommenderar verkligen behandlingen och det känns som att jag påbörjat en ny spännande resa i mitt liv. Mycket tacksam /Isa

• Kosmisk Omprogrammering maj, 2017

Tusen tack för din behandling!! Känner mig verkligen nöjd med behandling och de råd och budskap du förmedlade! Rekomenderas!! Vill bara säga att jag är väldigt nöjd med kosmisk omprogramering. Känner hur det arbetar i huvudet! Jag känner att allt du förmedlade stämmer och jag tänker på att slappna av. I dag är det tillräckligt varmt att gå barfota på gräsmattan så det ska jag göra.
Tusen tack! Ha det så bra!

• Kosmisk Omprogrammering mars, 2017:

Tack för en fantastisk kosmisk omprogrammering. Allt som du berättade var fullträffar och jag kände mig så befriad och lätt i kroppen. Känslan fortsätter och mitt välmående är härligt. Mycket professionell och en vänlig själ. Tack för allt du gör. Fem stjärnor till dig. Jag rekommenderar kosmisk omprogrammering.

• Augusti 2016, sms efter "Budskap från dina andliga guider och änglar":                                                               
Det blev till stor glädje det som jag fick veta under vårt samtal. Precis vad jag behövde höra. Även min dotter blev lyft av att veta att hennes farfar är med när hon är på träningar och matcher i fotbollen. Nu känns det roligare sa hon och jag sa att han vet och tror på dig och det gör andra som du inte ser också. Det andliga kommer att lyfta även henne. Min man tror på detta också som tur är. Jag förstår ju också varför jag gått/går igenom allt och det är till fördel för mig. Önskar dig en trevlig helg. Kram Kristina

• Efter en Andlig Afton med tema Skyddsänglar hörde en deltagare av sig:

Hej Margareta!
Jag vill bara säga som respons på gårdagskvällen att det var så givande och kraftfullt. Meditationen var jättefin och det var underbart att möta min skyddsängel, jag kände sån lycka och kärlek från ängeln. Tack också för vad du berättade om änglarna. Det var så klart och tydligt vad dom ville förmedla och en stark bekräftelse på mina känslor. Jag var helt yr när jag gick till bilen. Vill vara berätta så du vet.
Ha en fin helg!  

• Elever som gått Medial och Andlig utvecklingskurs, steg 1:

"Tack Margaretha för en utvecklande, inspirerande och mysig kurs!"

"Tack för den mediala andliga utvecklingskursen, har verkligen varit intressant och roligt, ser fram emot steg 2."

• Augusti 2015, sms efter "Kontakt med andra sidan", distans, 1 timme:

Hej igen!
Jag vill bara tacka dig för hjälpen med detta. Det känns väldigt bra och som att jag kommer att kunna försöka släppa det som varit och min oro. Det gör det hela lite lättare iallafall.

Mvh

Gör en Beställning, Kursanmälan eller Tidsbokning:


(Lämna tom)

/161230-roslinje-rat.jpg

Packa gärna Din väska full med Tålamod, Tillit och Mod,
på Din resa från oro till Lugn och från stress till Kraft.

/161230-roslinje-rat.jpg   

/2-logga-netas-farger.jpg