Referenser

Jag brukar inte fråga om någon vill ge referens. Däremot har klienten ibland hört av sig strax efter den bokade tiden.  

Här skriver jag sms eller mejl jag fått, och jag skriver inte personens namn. Om någon vill ge referens och stå med på denna sida, med antingen bara förnamn eller hela namnet, så meddela gärna mig om det. Det tackar jag för.

• Kosmisk Omprogrammering maj, 2017

Tusen tack för din behandling!! Känner mig verkligen nöjd med behandling och de råd och budskap du förmedlade! Rekomenderas!! Vill bara säga att jag är väldigt nöjd med kosmisk omprogramering. Känner hur det arbetar i huvudet! Jag känner att allt du förmedlade stämmer och jag tänker på att slappna av. I dag är det tillräckligt varmt att gå barfota på gräsmattan så det ska jag göra.
Tusen tack! Ha det så bra!

• Kosmisk Omprogrammering mars, 2017:

Tack för en fantastisk kosmisk omprogrammering. Allt som du berättade var fullträffar och jag kände mig så befriad och lätt i kroppen. Känslan fortsätter och mitt välmående är härligt. Mycket professionell och en vänlig själ. Tack för allt du gör. Fem stjärnor till dig. Jag rekommenderar kosmisk omprogrammering.

• Augusti 2016, sms efter "Budskap från dina andliga guider och änglar":                                                               
Det blev till stor glädje det som jag fick veta under vårt samtal. Precis vad jag behövde höra. Även min dotter blev lyft av att veta att hennes farfar är med när hon är på träningar och matcher i fotbollen. Nu känns det roligare sa hon och jag sa att han vet och tror på dig och det gör andra som du inte ser också. Det andliga kommer att lyfta även henne. Min man tror på detta också som tur är. Jag förstår ju också varför jag gått/går igenom allt och det är till fördel för mig. Önskar dig en trevlig helg. Kram Kristina

• Efter en Andlig Afton med tema Skyddsänglar hörde en deltagare av sig:

Hej Margareta!
Jag vill bara säga som respons på gårdagskvällen att det var så givande och kraftfullt. Meditationen var jättefin och det var underbart att möta min skyddsängel, jag kände sån lycka och kärlek från ängeln. Tack också för vad du berättade om änglarna. Det var så klart och tydligt vad dom ville förmedla och en stark bekräftelse på mina känslor. Jag var helt yr när jag gick till bilen. Vill vara berätta så du vet.
Ha en fin helg!  

• Elever som gått Medial och Andlig utvecklingskurs, steg 1:

"Tack Margaretha för en utvecklande, inspirerande och mysig kurs!"

"Tack för den mediala andliga utvecklingskursen, har verkligen varit intressant och roligt, ser fram emot steg 2."

• Augusti 2015, sms efter "Kontakt med andra sidan", distans, 1 timme:

Hej igen!
Jag vill bara tacka dig för hjälpen med detta. Det känns väldigt bra och som att jag kommer att kunna försöka släppa det som varit och min oro. Det gör det hela lite lättare iallafall.

Mvh

• Hösten 2014 köpte en kvinna Sinnes Ro's Örtliniment, som har maralrot och vallört som grund. Hon berättade senare för mig att hennes artros i händerna och makens artros i knäna blivit bättre och smärtan lugnat ner sig med hjälp av linimentet. Även två personer till har berättat för mig hur Örtlinimentet hjälpt dem med deras knäsmärtor. I det ena fallet handlade det om en idrottsskada.

/160522-paltrask.jpg

Gör en Beställning, Kursanmälan eller Tidsbokning:


(Lämna tom)

/161230-roslinje-rat.jpg

Packa gärna Din väska full med Tålamod, Tillit och Mod,    

på Din resa från oro till Lugn och från stress till Kraft.

/161230-roslinje-rat.jpg   

/3-161128-nefertiti-byst-150.jpg

 

Välkommen!

Välkommen till www.dinvagfram.se

Nyhetsbrev

 

/1-1.jpg

/3-3.jpg

/2-2.jpg

/4-4.jpg

/5-5.jpg

 

/161230-2-rosor.jpg

Välkommen att klicka på 

Änglalyktan!

/2017-en-snolykta-text.jpg

/dvf.jpg

Företaget har F-skattsedel
och är momsregistrerat.