De Gyllene Dropparna

       

Vad är gurkmeja?

Gurkmeja (eller curcuma longa) har sitt ursprung i Indien och har dokumenterats i över 4 500 år inom gastronomin, och i över 2 500 år som en homeopatisk ört. I Indien är gurkmeja känd som "jayanti", vilket betyder "en som segrar över sjukdomar." Tack vare dess många hälsofördelar anses gurkmeja vara en helig växt och är en symbol för välstånd och renhet.  

VAD ÄR SÅ SPECIELLT MED DESSA GYLLENE DROPPAR?

2-6% av gurkmejaroten är curcumin. I NANOFY CURCUMIN och CURCUMIN PLUS  är det bara curcumin som används och inget annat från gurkmejaroten. Det är curcumin som är det verksamma ämnet i gurkmeja. Forskning visar att curcumin är inflammationsdämpande. Av curcumin är det 10% som går in i vårt system. Med denna BioMS-teknologi, så är det 95-99% av curcumin som går in i vårt system. Det är den stora skillnaden som BioMS teknologin gör. Det är därför många får så bra resultat då många krämpor beror på inflammationer vi har i kroppen. Dessutom är curcumin i kroppen i 24 timmar i jämförelse med all annan curcumin som är kvar i kroppen i ca 2 timmar. 10 droppar motsvarar 8 kg gurkmeja.

De Gyllene Dropparna är inte kostillskott. Det är curcumin som aktiverar din kropp för att skapa egna antioxidanter. De Gyllene Dropparna minskar din oxidativa stress och oxidativ stress är ansvarigt för över 200 sjukdomar inklusive åldringsprocessen. 

Vill du veta mer om dessa Gyllene Droppar?

Gå med i min facebook grupp:  image/png Hälsans Väg by Margareta Åstrand Svenson.

För att beställa "De Gyllene Dropparna", klicka här.

NANOFY innehåller vår patenterade BioMS Teknologi för att övervinna lipid absorptions barriären för curcumin med bevisade absorptionsnivåer upp till 277 gånger högre än naturligt gurkmejapulver. Denna kraftfulla formel innehåller curcumin och vitamin D3. CURCUMIN PLUS har allt NANOFY gör tillsammans med synergin av ingefära och C-vitamin för ytterligare immun- och tarmstöd.

Hälsosam tarmfunktion*

Gurkmeja är känd för att stödja en korrekt tarmfunktion och hjälpa till med obehag.

Korrekt kognitiv funktion*

Curcumin i kombination med vitamin D har visat sig stödja kroppen i kampen mot milda minnesproblem i samband med åldrande.

Normal leverfunktion*

Hälsosam leverfunktion är nyckeln till övergripande välbefinnande, och curcumin har i studier visat sig stödja normal leverfunktion.

*Denna produkt är inte avsedd att diagnostisera, behandla, bota eller förebygga någon sjukdom.

Bara 10 droppar

10 droppar Curcumin Plus med BioMS™-teknik motsvarar 8-10 kg naturlig gurkmeja (rot), 32 kapslar curcumin (80 % extrakt) eller 1 600 g gurkmejapulver.

Optimal löslighet* 

Med BioMS™ Technology är vår curcumin optimalt löslig i vatten och olja för kristallklar upplösning.

Upprätthålla välmående*

Hälsofördelarna med curcumin från gurkmejaroten är tillgängliga tack vare patenterad BioMS™-teknik.

*Denna produkt är inte avsedd att diagnostisera, behandla, bota eller förebygga någon sjukdom.

Livskonverterad kost

VIDAFY kombinerar det bästa av tradition, vetenskap och natur för att ge dig fördelar som du sällan hittar tillsammans i andra produkter. När modern vetenskaplig forskning kombineras med uråldrig kunskap har de efterföljande produkterna en unik förmåga att hjälpa kroppens funktioner genom naturliga processer. Fusionen av globala kulturella traditioner med innovativ patenterad bioteknik gör att vi kan maximera hälsofördelarna med 100 % naturliga ingredienser.

Traditionell medicin

Från tusentals år av traditionell användning av örter, växter, frön, löv, rötter och mer får vi ett virtuellt "hälsouppslagsverk" med ovärderlig kunskap för vårt välbefinnande. Vi respekterar och hedrar traditioner; det är en del av vårt DNA och vilka vi är. Vi är fast beslutna att alltid konsultera mänsklig erfarenhet när vi väljer naturliga ingredienser för att ge bästa möjliga fördelar för allmänt välbefinnande

Beprövad vetenskap

Vetenskaplig forskning har medfört många viktiga framsteg i våra liv; På grund av detta integrerar VIDAFY innovativ bioteknik när vi utvecklar och tillverkar våra produkter för att maximera deras fördelar. Vår patenterade tyska BioMS™ nanoteknologi kombinerar banbrytande vetenskap med naturliga ingredienser, vilket gör VIDAFY-produkter till ditt bästa alternativ.

Naturliga ingredienser

Vi står i vördnad för de fantastiska krafterna i allt som naturen har att erbjuda. Vi strävar efter att identifiera ingredienser från hela världen som våra kroppar behöver mest. När vi formulerats och används på rätt sätt kan vi få den regenerering, rengöring och näring vi behöver.

 

Vill du veta mer om dessa Gyllene Droppar?

Gå med i min facebook grupp:  image/png Hälsans Väg by Margareta Åstrand Svenson.

För att beställa "De Gyllene Dropparna", klicka här.

Ny teknologi kombinerar banbrytande vetenskap med naturliga ingredienser och din kropp skapar egna antioxidanter!

NANOFY CURCUMIN med VITAMIN D3. Den aktiva substansen i gurkmeja är curcumin, som är en lipid med mycket låga absorptionsnivåer i blodomloppet. Med vår patenterade BioMS-teknologi uppnår vi en biotillgänglighet på upp till 277 gånger större än naturlig gurkmeja.

● Kraftfull antioxidant

● Hälsosam inflammatorisk respons

● Upprätthåller en hälsosam tarmfunktion

● Förbättrar kognitiv funktion

● Cellförnyelse


(Lämna tom)

/161230-roslinje-rat.jpg

Packa gärna Din väska full med Tålamod, Tillit och Mod,
på Din resa från oro till Lugn och från stress till Kraft.

/161230-roslinje-rat.jpg   

/2-logga-netas-farger.jpg