Våra allra käraste Änglar och Guider

Jag kanaliserar då och då gemensamma budskap till oss från gudinnorna, uppstigna mästarna och änglarna genom orakelkort eller änglakort. Det blir ofta kanaliserade budskap inför den kommande veckan.

Dessa budskap är riktade till oss alla som läser dem. Därför är det budskap som ligger i tiden och är riktade till flera av oss.


Om du önskar personliga budskap från dina andliga guider och änglar, så är du välkommen att boka en tid i Reikistugan eller en telefontid. Välkommen att höra av dig med frågor eller för tidsbokning till
reikistugan@gmail.com
Jag gör då en energiavläsning på dina andliga guider och änglar. Det kan vara t.ex. kraftdjur, naturväsen, skyddsänglar, healingänglar, ärkeänglar eller andra änglar, den andra sidan, andliga guider, uppstigna mästare.

Då och då blir det även direktkontakt med någon eller några av dem. Det händer då de framträder tydligare i rummet. Det är vanligast med skyddsänglarna och andliga guider. Det är fascinerande och vackert att få se dem så och speciellt de andliga guiderna kan tydligare få fram sina budskap genom vad de visar mig. Skyddsänglarna är så vackra att se då den lysande ängeln framträder och samtidigt ger en sådan känsla av värme och omtanke. De visar mycket av vad de har att säga just nu genom var de ställer sig runt dig.

Nu har jag gjort "Budskap från Dina Andliga Guider och Änglar" så pass många gånger att jag lagt märke till en sak. Jag brukar skriva ned det jag får fram och sedan förmedla den informationen. De gånger när klienten har med sig block och penna för att anteckna det som jag berättar att jag ser och får till mig, de gångerna får jag tydligare budskap och det är vanligare att jag ser vissa av dimensionerna ännu tydligare i rummet och inte bara eller övervägande på de andra sätt som man får kontakt genom energiavläsningen. Detta gäller främst skyddsängeln, men även den andliga guiden och kanske nån mer. Det är samma sak då jag har telefonkontakt med klienten. Kan du förstå att "Budskap från Dina Andliga Guider och Änglar" har blivit något av min favorit...

Mest tidsbokningar görs i år för Kontakt med Andrasidan, Reiki och Budskap från Dina Andliga Guider och Änglar.

Lite på efterkälken har denna perioden Bodyreading och Auramålning hamnat. Det verkar gå lite i vågor vad som väljs...  

Under 2016 kommer det att bli mer om Änglar ❤️❤️❤️ 

Margareta 

                                        

Gör en Beställning, Kursanmälan eller Tidsbokning:


(Lämna tom)

/161230-roslinje-rat.jpg

Packa gärna Din väska full med Tålamod, Tillit och Mod,    

på Din resa från oro till Lugn och från stress till Kraft.

/161230-roslinje-rat.jpg   

25 Nov 2015