Svårt att välja?

Är du intresserad av vad Sinnes Ro har att erbjuda, men vet inte vad du ska välja? Jag kan tipsa om ”Budskap från dina andliga guider och änglar” eller kombinationen ”Reiki – Nefertiti kosmisk healing”.

Av det som Sinnes Ro har att erbjuda, så är intresset störst för ”kontakt med andra sidan”. Något jag lagt märke till är att då jag gör ”budskap från dina andliga guider och änglar”, så kommer ofta någon från andra sidan också. För vid ”budskap från dina andliga guider och änglar”, så kontaktar och läser jag av flera dimensionella plan. Det har blivit min egen favorit, just för att det är en sån bredd och även en härlig känsla att växla mellan dimensionerna. Dina andliga guider och änglar har budskap till dig sett från de olika dimensionernas visdom där de finns. De kan vara kraftdjur, naturväsen, skyddsänglar, healingänglar, ärkeänglar, den andra sidan, andliga guider, uppstigna mästare.

Har du inte möjlighet att komma till Reikistugan i Älvsbyn, så kan jag göra ”budskap från dina andliga guider och änglar” på distans. Jag behöver ditt namn och ort och ett kort telefonsamtal innan jag gör energiavläsningen. Mejla vid intresse för detta till reikistugan@gmail.com.

Nu äntligen har också intresset för Nefertiti kosmisk healing kommit igång! Jag kan nu erbjuda även kombination Reiki och Nefertiti kosmisk healing. Det tar lite längre tid, mellan 1 timme 30 minuter – 2 timmar och det har visat sig vara en bra kombination med positiva hälsoeffekter enligt klient.

Margareta

                                     

 

 

 

Gör en Beställning, Boka en Tid

eller Anmäl Dig till Kurs,

Andlig Afton  eller  Healing Afton:


(Lämna tom)

- - - - - - - - - - - -  - oooOO - OOooo - - - - - - - - - - - - -

Sinnes Ro  -  Din Väg Fram

- - - - - - - - - - - -  - oooOO - OOooo - - - - - - - - - - - - -

Packa gärna Din väska full med Tålamod, Tillit och Mod,    

på Din resa från oro till Lugn och från stress till Kraft.

- - - - - - - - - - - -  - oooOO - OOooo - - - - - - - - - - - - -  

/28sinnesro.jpg 

- - - - - - - - - - - - - oooOO - OOooo - - - - - - - - - - - - - 

30 Mar 2015