Städning av Intuitionskanalerna

Under den här behandlingen städas, rengörs och aktiveras dina 4 intuitionskanaler

Kännandets kanal  -  Auran, den kännande kroppen, städas och det gör att du blir mer intuitiv

Hörandets kanal  -  Hörandets kanal städas för att höra i det yttre och det inre. Ofta förstärks hörseln och uppfattningsförmågan efteråt 

Seendets kanal  -  Seendets kanal städas och tredje ögat aktiveras

Vetandets kanal  -  Vetandets kanal aktiverar hjärtats kunskap och släpper rigida tankemönster

Du kommer att uppleva mer med dina sinnen efter behandlingen. Var uppmärksam på förändringar i vardagen. Du kan se, uppleva och känna annolurnda i olika situationer. Lev därför dagarna före och efter med en större medvetenhet hur du agerar, tänker, känner och hanterar olika situationer.

Pris: 650kr inkl. moms

Så här går det till:

Sitt ned ca 10 minuter före den bokade tiden och bara slappna av. Var närvarande under hela behandlingen. Minnen och bilder som kommer upp låter du bara flimmra förbi. Det du släpper taget om kan du bli medveten om. Fortsätt bara att andas och låt processen och energin jobba med dig.

När vi är klara så mejlar jag dig en återkoppling. Du kan då mejla tillbaka och skriva vad du upplevt och hur det känns. Det är bra att kunna sätta ord på sin upplevelse så därför rekommenderar jag att du gör det. Alternativt hörs vi på telefon istället.

Var uppmärksam dagarna som kommer på förändringar i lukt, smak, beteende, tankar, känslor, intryck osv. då skräpet som är borta gör att du får en ny verklighet att förhålla dig till

Behandlingen tar ca 30 minuter men sitt kvar så länge du känner att energin jobbar med dig och det kan pågå upp till en timme efteråt.

/intuitionskanalerna.jpg

Gör en Beställning, Kursanmälan eller Tidsbokning:


(Lämna tom)

/161230-roslinje-rat.jpg

Packa gärna Din väska full med Tålamod, Tillit och Mod,    

på Din resa från oro till Lugn och från stress till Kraft.

/161230-roslinje-rat.jpg   

/2-logga-netas-farger.jpg