Städning av Intuitionskanalerna

Distans

Under den här behandlingen städas, rengörs och aktiveras dina 4 intuitionskanaler

• Kännandets kanal  -  Auran, den kännande kroppen, städas och det gör att du blir mer intuitiv

• Hörandets kanal  -  Hörandets kanal städas för att höra i det yttre och det inre. Ofta förstärks hörseln och uppfattningsförmågan efteråt 

• Seendets kanal  -  Seendets kanal städas och tredje ögat aktiveras

• Vetandets kanal  -  Vetandets kanal aktiverar hjärtats kunskap och släpper rigida tankemönster

Du kommer att uppleva mer med dina sinnen efter behandlingen. Dina sinnen blir mer öppna för nya intryck då kanalerna fått en energistädning och är väldigt öppna efter behandlingen. Var därför dagarna efteråt mer medveten om hur du agerar, tänker, känner och hanterar olika situationer så du inte för snabbt faller in i gamla vanor. 

Du sätter dig ner en stund före och bara slappnar av. Blunda och ta emot ca 40 minuter. Sedan öppnar du ögonen och sitter i egen reflektion. 

Pris: 650kr inkl. moms

Referenser

September 2019:

Under behandlingen kände jag en tung och trött känsla som kom över mig som sen övergick i en pigg känsla " att vakna upp" dagar efter har jag märkt att jag sänkt mina krav, att jag inte lägger energi på att dubbelkolla och mindre prestationskänsla...jag har ett värde ändå. Det du berätta om mig stämde på pricken. Lite referens från mig

April 2018:

Jag kände direkt att energin började jobba med mitt tredje öga. Först stack och kittlade det vid näsroten och sedan spred det sig ut över pannan. Efter en stund började det sticka uppe på huvudet samtidigt som fötterna började "pirra". 

Jag kände mer och mer uppe på huvudet, vid kronchakrat. Det kändes som att svalt vatten hälldes ner genom huvudet på mig.

Margareta förklarade vad hon sett och upplevt under behandlingen och jag kunde verkligen relatera till det och ta informationen till mig. Efteråt har jag känt ett stort lugn och jag sov riktigt gott på natten med härliga drömmar. En bonus blev att min kroniska nästäppa jag haft i flera år äntligen släppte. Känns härligt att få ordentligt med syre igen! 

Jag rekommenderar verkligen behandlingen och det känns som att jag påbörjat en ny spännande resa i mitt liv. Mycket tacksam /Isa

/intuitionskanalerna.jpg

Gör en Beställning, Kursanmälan eller Tidsbokning:


(Lämna tom)

/161230-roslinje-rat.jpg

Packa gärna Din väska full med Tålamod, Tillit och Mod,    

på Din resa från oro till Lugn och från stress till Kraft.

/161230-roslinje-rat.jpg   

/2-logga-netas-farger.jpg