Reiki & NKH Behandling

Reiki och Nefertiti behandling i kombination 

tid ca 90 minuter

Före healingen talar vi lite förberedande om healingen och efteråt blir en stunds reflektion.  

Först Reiki helkroppsbehandling

Jag börjar med chakrabalansering. Då känner jag hur din energi är fördelad mellan olika områden och jag balanserar så inledningsvis din energi. Vid Reiki helkroppsbehandling ligger klienten (påklädd) på en behandlingsbänk bekvämt med kudde och filt. Först ligger klienten på rygg och får sedan vända sig över till magen. Jag håller händerna stilla på flera olika positioner på kroppen, eftersom känslor och upplevelser finns lagrade på olika ställen i kroppen. Kroppsminnen och gamla undanträngda känslor får en möjlighet att hanteras. Din kraft kan riktas dit den behövs och inte till att behålla spänningar. Jag avslutar med två olika sorters vederkvickande respektive avstressande strykningar längs rygg samt axlar och armar.

                  

 

Sedan Nefertiti kosmisk healing strax efter Reiki

Det blir någon minuts paus mellan behandlingarna alltefter ditt behov, man behöver sträcka på sig lite så det känns bra.

Du lägger dig på behandlingsbänken igen, med täcke och kudde. Jag håller händerna vid några ställen på dig och inte vid så många olika ställen som vid Reiki. Jag håller helande rum så änglarna, gudinnorna, ljusvarelser och uppstigna mästare kan arbeta.

Det är en högvibrerande energimetod. Du får en vibrationshöjning, vilket påverkar din medvetenhet och möjliggör för dig att släppa taget om präglingar, mönster, offerroller, draman, smärta, värk, tunga känslor och energier som då kan transformeras och leda till ett ökat välmående.

Pris: 800kr inkl. moms

                                       

 

Boka en tid:


(Lämna tom)

- - - - - - - - - - - -  - oooOO - OOooo - - - - - - - - - - - - -

Sinnes Ro  -  Din Väg Fram

- - - - - - - - - - - -  - oooOO - OOooo - - - - - - - - - - - - -

Packa gärna Din väska full med Tålamod, Tillit och Mod,    

på Din resa från oro till Lugn och från stress till Kraft.

- - - - - - - - - - - -  - oooOO - OOooo - - - - - - - - - - - - -  

/28sinnesro.jpg 

- - - - - - - - - - - - - oooOO - OOooo - - - - - - - - - - - - -