Tredje Ögat Aktivering

Under den här aktiveringen får du en rensning av kanalen för det tredje ögat. 

Tallkortkörteln rensas, städas esoteriskt för att skapa ett bättre genomflöde som hjälper dig att öka din förmåga att se. 

Tekniken är kraftfull och aktiverar tredje ögat.

Jag energistädar också ditt aurasystem från tung energi och aktiverar kontakten med jordens meridianer och vintergatans meridianer för att skapa flöde i ditt energisystem. 

Tallkottkörtelns alla dimensionella nivåer städas också.

Var uppmärksam på förändringar i vardagen. Du kan se, uppleva och känna annolurnda i olika situationer. Lev därför dagarna före och efter med en större medvetenhet hur du agerar, tänker, känner och hanterar olika situationer

Pris: 400kr inkl.moms

Så här går det till:

Sitt ned ca 10 minuter före den bokade tiden och bara slappna av. Var närvarande under hela behandlingen. Minnen och bilder som kommer upp låter du bara flimmra förbi. Det du släpper taget om kan du bli medveten om. Fortsätt bara att andas och låt processen och energin jobba med dig.

När vi är klara så mejlar jag dig en återkoppling. Du kan då mejla tillbaka och skriva vad du upplevt och hur det känns. Det är bra att kunna sätta ord på sin upplevelse så därför rekommenderar jag att du gör det. Alternativt hörs vi på telefon istället.

Var uppmärksam dagarna som kommer på förändringar i lukt, smak, beteende, tankar, känslor, intryck osv. då skräpet som är borta gör att du får en ny verklighet att förhålla dig till

Behandlingen tar ca 30 minuter men sitt kvar så länge du känner att energin jobbar med dig och det kan pågå upp till en timme efteråt.

/161230-2-rosor-200-.jpg

Gör en Beställning, Kursanmälan eller Tidsbokning:


(Lämna tom)

/161230-roslinje-rat.jpg

Packa gärna Din väska full med Tålamod, Tillit och Mod,    

på Din resa från oro till Lugn och från stress till Kraft.

/161230-roslinje-rat.jpg   

 

/3-161128-nefertiti-byst-150.jpg

 

Välkommen!

Välkommen till www.dinvagfram.se

Nyhetsbrev

 

/1-1.jpg

/3-3.jpg

/2-2.jpg

/4-4.jpg

/5-5.jpg

 

/161230-2-rosor.jpg

Välkommen att klicka på 

Änglalyktan!

/2017-en-snolykta-text.jpg

/dvf.jpg

Företaget har F-skattsedel
och är momsregistrerat.