Orakelkort inför vecka 45 - INGENTING ÄR OMÖJLIGT

Budskap inför vecka 45 till oss från Uppstigna Mästaren Oshun

Nu är rätt tid att stanna upp och inse det som du egentligen redan vet. Du brukar tänka på det ibland, men glömma bort att förankra vetskapen i dina dagliga tankar. Det handlar om låta tankarna färgas av vetskapen att allt är möjligt.

Allt är möjligt och det enda som fattas nu är att du verkligen tillåter dig de där dagliga stunderna då du medvetet väljer dina tankar. Du kan medvetet välja dina tankar. Släpp alla tankar som inte leder dig till det du önskar, till det som är ditt hjärtas längtan.

Passa på att varje dag sätta dig ner en lugn stund och känn kraften i ditt innerstas längtan, ditt hjärtas längtan. Nu är rätt tid att låta tankens kraft omslutas av ditt hjärtas beslutsamhet. Inget är omöjligt. Nu är rätt tid att ge ditt hjärta tömmarna som styr kosan. I förbifarten känner du hur dina axlar slappnar av alltmer och du kan nu se mer klart på saker och ting, sådant som tidigare varit fyllt av frågetecken.

Det är ditt hjärta som har kraften att skingra slöjorna då du tillåter dig att förankra dina frågor i hjärtat istället för i huvudet. Du ser mer klart då dina tankar blir allt lättare. Släpp taget om de tankar som inte gagnar dig. Ingenting är omöjligt. Du är på väg och lugnet sprider sig som uppfriskande vindar i hela kroppen, i varje cell. Ingenting är omöjligt, allt är möjligt.

 

Uppstigna Mästaren Oshun 

gm Margareta

                                       

 

Vill du veta när nästa månads orakelkort

med kanaliserat budskap till oss kommer?

Anmäl dig till nyhetsbrevet


 

Gör en Beställning, Kursanmälan eller Tidsbokning:


(Lämna tom)

- - - - - - - - - - - -  - oooOO - OOooo - - - - - - - - - - - - -

Din Väg Fram

- - - - - - - - - - - -  - oooOO - OOooo - - - - - - - - - - - - -

Packa gärna Din väska full med Tålamod, Tillit och Mod,    

på Din resa från oro till Lugn och från stress till Kraft.

- - - - - - - - - - - -  - oooOO - OOooo - - - - - - - - - - - - -   

- - - - - - - - - - - - - oooOO - OOooo - - - - - - - - - - - - - 

1 Nov 2015