Orakelkort inför vecka 44 - SYNKRONICITET

Budskap inför vecka 44 till oss från Gudinnan Artemis

Tre teman möts denna vecka och detta leder till en insikt. 

Du pendlar mellan att vistas i tre skilda former av situationer, vilket till att börja med subtilt och successivt efterhand mer påtagligt i form av ideér, bygger upp en inre landningsbana tillägnad nya insikter att landa genom i ditt medvetende. 

Den första sortens situation handlar om stunder av harmoni, lugn och ro, då du samlar kraft och vilar i dig själv, tänker på ingenting annat än att bara vara.

Det andra temat är ditt fokus på att få klart något du påbörjat. Antingen är det ett helt nytt projekt som du både påbörjar och avslutar denna vecka. Eller så är det helt enkelt nu som höjdpunkten är för ditt projekt, "det avgörande ögonblicket", stunden som kräver koncentration, fokus och målmedvetenhet.

Det tredje temat som du uttrycker dig och upplever genom denna vecka, är de stunder då du inser att det inte räcker med att koppla av, för du vill inte bara ladda batterierna. Du söker svar på frågor du ännu inte inte har formulerat. Du anar frågorna som växer fram inom dig alltmer innan du ens kan sätta ord på dem.

Här möts känsla, intelligens och intuition i syfte att samverka utan prestationskrav. Du har mer och mer börjat se dig själv som en pusselbit i ett större, om inte rent av oändligt pussel. Du börjar mer och mer se dig själv som en del i ett större sammanhang.

Denna framväxande aning där frågor alltmer närmar sig en början till att bli samspelta med sina svar, visar sig nu bredda dina möjligheter till inre intuitiv vägledning då du i stunder av meditativ avslappning och vila samtidigt inom dig hyser en växande längtan efter att hellre ge än ta. Du har börjat se på omgivningen och omvärlden med nya ögon.

Du börjar mer och mer uppmärksamma och förstå värdet och betydelsen av synkronicitet. Och du vet att detta är bara början till nya insikter som väntar runt hörnet så att den inre stafettpinnen kan föras vidare. Varje insikt leder i sig vidare till nya insikter. Synkronicitet får nu en uppdaterad betydelse för dig.  

  

Gudinnan Artemis

gm Margareta

 

 

 

Vill du veta när nästa månads orakelkort

med kanaliserat budskap till oss kommer?

Anmäl dig till nyhetsbrevet


 

Gör en Beställning, Kursanmälan eller Tidsbokning:


(Lämna tom)

- - - - - - - - - - - -  - oooOO - OOooo - - - - - - - - - - - - -

Din Väg Fram

- - - - - - - - - - - -  - oooOO - OOooo - - - - - - - - - - - - -

Packa gärna Din väska full med Tålamod, Tillit och Mod,    

på Din resa från oro till Lugn och från stress till Kraft.

- - - - - - - - - - - -  - oooOO - OOooo - - - - - - - - - - - - -   

- - - - - - - - - - - - - oooOO - OOooo - - - - - - - - - - - - - 

24 Oct 2015