Ljusets Ängel hälsar på

Jag satt vid köksbordet tidigare idag. Alldeles nyss hade jag fikat. Jag sitter kvar en stund eftersom jag blir medveten om hur jag är omgiven av en lätt, ljus och härlig energi. Jag erfar hur energin närmar sig mig mer och mer.  Denna energi känner jag igen som Ljusets Ängel. Ljusets Ängel är med mig jämt, fast det varierar hur tydligt och nära jag känner Ljusets Ängel. Jag känner mig nu inspirerad att hålla kontakten stark och se vad Ljusets änglavindar vill bära fram till min kännedom. 

Jag följer ingivelsen jag får från Ljusets Ängel och går ut till Reikistugan. Därinne sätter jag mig på en stol vid bordet, blundar och fortsätter kontakten. Direkt tar Ljusets Ängel mig med på en inre resa där vi kan ha fortsatt kommunikation. Jag ser tydligt en inre filmvisning i färg då jag blundar. Jag ser hur Ljusets Ängel går över snön i riktning mot mig och kommer fram till att sätta sig där jag sitter. Den inre filmen är som en resa, en upptäcktsfärd. Jag reser med Ljusets ängel genom snölandskap, de vackra vyerna kommer närmare och jag ser en iskristall.

Vatten är bärare av känslor. Snön med alla dess snökristaller är ljuset som låter harmonisk känsla manifesteras genom iskristaller.

Jag ser de harmoniska mönster som iskristallerna har. Den ena inte lik den andra. Den harmoniska känslans manifestation genom iskristaller har stor betydelse.  

Vi låter spontant våra känslor resa genom det vatten som vi fokuserar på och vatten finns överallt. Iskristaller som bygger de snöflingor vilka dalar ner från molnen bär harmonisk känsla i sin energi.

Filmen fortsätter och nu ser jag hur kontakten mellan iskristaller och eld har stor betydelse. Jag ser snö som rullats till snöbollar och byggts ihop till en snölykta. Ett ljus ställs in i snölyktan. Ljuset är tänt. Närheten mellan elden och iskristallerna som finns i snön är skapande.  Lägg dina empatiska önskningar i snölyktan då elden brinner därinne. Avståndet mellan elden och iskristallerna har också betydelse. Det finns en betydelse av mötet mellan värme och kyla för oss att utforska. Det empatiska förhållningssättet är viktigt i sammanhanget. Jag ser snölyktan lysa. Sedan får jag veta att det finns mer, men vad kan det vara undrar jag stilla då resan tillbaka till här och nu redan är landad.

Gör en Beställning, Kursanmälan eller Tidsbokning:


(Lämna tom)

/161230-roslinje-rat.jpg

Packa gärna Din väska full med Tålamod, Tillit och Mod,
på Din resa från oro till Lugn och från stress till Kraft.

/161230-roslinje-rat.jpg   

/2-logga-netas-farger.jpg

5 Dec 2018