Kristallkropps Aktivering

Kristallkropp aktivering är en metod för att höja vibrationen i ditt energisystem. När du har din kristallkropp aktiverad är du i din högsta tänkbara mediala förmåga. ( Kom ihåg att det handlar om att förstå den också, du får inga kunskaper du inte är redo för) Det är lättare att både manifestera och skapa det du vill i ditt liv. Kristallkroppen är vår intuitiva del. Det är inte bara med tredje ögat vi har en dimensionell kontakt utan med varje aurakropp i vårt energisystem. 

Kristallkroppen aktiverar 49 dimensioner som hör till ditt personliga jag. När du har ett starkt energisystem då får du en transformation till en högre vibration och det är den som finns i din ljuskropp.

De esoteriska kristallerna jag använder har också en funktion att de transformerar, tar bort negativ och tung energi i ditt energisystem. Du får på så sätt en vibrationshöjning. Det är viktigt att du lever positivt, tar ansvar för ditt eget liv och inte skapar nya draman. Då kan du bibehålla en hög vibration. 

Sitt ned ca 10 minuter före den bokade tiden och bara slappna av. Var närvarande under hela behandlingen. Behandlingen tar ca 30 minuter. Sitt så länge du känner att ditt energisystem jobbar.

Pris: 500kr

Gör en Beställning, Kursanmälan eller Tidsbokning:


(Lämna tom)

/161230-roslinje-rat.jpg

Packa gärna Din väska full med Tålamod, Tillit och Mod,    

på Din resa från oro till Lugn och från stress till Kraft.

/161230-roslinje-rat.jpg   

/2-logga-netas-farger.jpg