Höstens första kurskväll

I kväll har höstens första kurskväll varit i Reikistugan!

Det har varit kurs i "Medial och Andlig utveckling, steg 1". Denna kurs är på fyra kurskvällar. 

Det är fascinerande att se hur träffsäkra eleverna är när de gör psykometri och energiavläsningar, oavsett vad de trodde själva! 

Är ni några stycken som skulle vilja gå denna kurs och inte vill vänta ända tills januari då en likadan kurs är inplanerad, så kan ni höra av er med mejl till reikistugan@gmail.com. Jag kan planera in en till grupp under hösten ifall jag får in anmälningarna i god tid. Då skulle kursdatumen bli torsdagarna 15 oktober, 29 oktober, 12 november, 26 november. Jag gör så att jag gör ett till facebook-evenemang med de datumen. Sen är det bara för dig att haka på, du är varmt välkommen! 

Kursinnehåll är psykometri och energiavläsning på olika föremål, olika material, platser, fotografier, bilder. Vi gör även energiavläsning på framtida dagar. Kunskap om hur man jobbar med sin aura i medialt arbete, hur man ökar sin medialitet, chakrakunskap. 

Det kommer sedan att bli fortsättningskurser. 

Ikväll invigdes pentryt då vi fikade. Det är första gången jag inte behöver ta med termosar med te och kaffe till Reikistugan, för nu finns här vatten i kranarna!

Margareta

24 Sep 2015