Gott Nytt År!

önskar jag Er alla

/gott-nytt-ar-ps.jpg

Sedan en vecka tillbaka så har jag influensa. Jag är inte bra än, fast febern verka ha lugnat ner sig. Därför blev det inget orakelkort inför denna veckan. Däremot förberedde jag mig och drog ett kort, uppstigne mästaren Melchizedek. Men sen kände jag att jag inte kunde fortsätta p.g.a. feber och huvudvärk. Intressant däremot är att från de två kortlekar jag satt ihop med uppstigna mästare och gudinnor, så tenderar vissa av dem att vilja återkomma med budskap <3

 

Tisdag 29 december vaknade jag före kl.6 på morgonen. Jag hade sovit ovanligt många timmar den natten efter att bara kunnat slumra till korta stunder i taget de senaste dygnen p.g.a. feber och intensiv huvudvärk i precis hela huvudet. Jag vaknade till och upptäckte nåt märkligt nere vid fötterna.

Jag kände ett intensivt och starkt kraftfält vid fotändan av min säng. När jag hade fötterna åt höger så märkte jag att kraftfältet blev svagare där. Jag flyttade tillbaka fötterna mot mitten av sängens fotända. Direkt ökade kraftfältet. Det var som ett slags hamrande vid madrassen där. Energin rörde sig med hög och snabb frekvens. Det var ett tydligt kraftfält. Jag kände det precis som om det var fysiskt i rummet på utrymmet framför mig. Medans jag är medveten om den snabba energifrekvensen vid mina fötter så börjar energin röra sig i riktning mot mina knän. Jag känner den snabba energin samt formen och riktningen på vågrörelsen. Jag känner mig lycklig över att så tydligt känna de snabbvibrerande energier som kommit till mig under nattens sömn. Det är nytt för mig att känna så snabba och tydliga energiformationer vid mina fötter, ja och upp mot knä-området då. Energin, formen, rörelsen och kraften i händelseförloppet är bekant då jag t.ex. har upplevt ett liknande fenomen för några år sen i stor del av rummet, då jag såg ljuset, färgen och konturerna av en ängel, kände och upplevde kraftfältet som rörde sig från henne i riktning mot mig i ett brett och stort område och då såg jag även ett av mina då ofödda barnbarn som var lika självlysande som änglakvinnan som visade flickan för mig.

 

Ikväll har jag tagit detta kort i trädgården. Ljuset var format runt hela tiden. Då jag efter att ha granskat ljuset en stund och funderat över om det runda skenet verkligen tar sig på bild så tar jag ett kliv fram i snön och riktar mobilen mot ljuset. Precis då är det som om ljuset dras uppåt och blir smalt. Jag passar på att fota just då. Sedan fortsätter ljuset att vara runt igen.

 

Gott Nytt År!   

            

- - - - - - - - - - - -  - oooOO - OOooo - - - - - - - - - - - - -   

 

- - - - - - - - - - - -  - oooOO - OOooo - - - - - - - - - - - - -

Din Väg Fram

- - - - - - - - - - - -  - oooOO - OOooo - - - - - - - - - - - - -

Packa gärna Din väska full med Tålamod, Tillit och Mod,    

på Din resa från oro till Lugn och från stress till Kraft.

- - - - - - - - - - - -  - oooOO - OOooo - - - - - - - - - - - - -  

- - - - - - - - - - - - - oooOO - OOooo - - - - - - - - - - - - - 

31 Dec 2015