Fotboll och Uppstigna Mästare

Flera gånger har jag varit med om att jag plötsligt får en mycket tydlig inre bild eller film som senare visar sig vara sann. En sådan inre film såg jag fredagen den 20 mars, samma dag som solförmörkelsen var. Jag vet ju inte om den inre filmen är sann, men den var precis lika tydlig som alla de inre filmer som visat sig vara sanna.

Jag har haft mer frekventa mediala upplevelser dagarna runt solförmörkelsen och veckan efter.

Då jag senare under kvällen den 20 mars sitter och ser på TV, tänker jag tillbaka på synen jag haft tidigare under dagen och kommer då att tänka på en liknande men mer kortvarig syn som jag hade 1994. Det var VM i fotboll och just den kvällen satt alla som klistrade vid TV:n. Jag minns inte vilka Sverige spelade mot då. Men jag som egentligen inte är fotbollsintresserad, ville ändå absolut se matchen.

En stund satt jag och tittade på matchen. Men så var jag tvungen att gå ut till husvagnen för att natta yngsta dottern som då var tre år. Vi var på semester och hade vår husvagn med, när vi besökte släktingar.

Jag stängde husvagnsdörren. Dottern var så trött. Jag stoppade om henne med täcke och kudde och lade mig jämte henne. Sen blundade jag och mina tankar gick till att jag också ville se matchen. Jag ville veta hur matchen fortlöpte. Vi hade bara varit inne i husvagnen nån enstaka minut då jag fick den mediala informationen.

Då plötsligt. Då händer det. Jag blir verkligen överraskad. Medans ögonen är slutna så ser jag hur en fotboll kommer rakt emot mig, hur tydligt som helst ser jag det. Det känns verkligen att bollen är på väg rakt mot mig, så jag rycker till. Då bara vet jag. Det blir mål för motståndarlaget just då.

När jag senare frågar om matchen, får jag bekräftat det jag redan vet; motståndarlaget gjorde mål bara några minuter efter att vi gått ut till husvagnen.

Först tänkte jag skriva detta med de inre filmerna om fotbollsmålet och det jag såg den 20 mars här på bloggen. Sen tänkte jag att nej, det struntar jag i att skriva ned. Men så vaknar jag natten till idag och tänker att jag måste ju bestämma mig för om jag ska skriva det eller inte. Då lyser ett vitt ljussken upp i sovrummet och jag känner att ok, jag skriver väl det då.

Det som fick mig att associerande komma att tänka på minnet från 1994 var det jag tidigare under dagen observerat då jag skapat flöde i alla mina chakran från baschakrat och ända upp till vintergatans mitt. Det första jag la märke till som var annorlunda, var att jag kunde se mina tre första chakran mycket tydligt. Så tydligt har jag aldrig sett dem förut.

Det andra jag sen lägger märke till är att precis när jag öppnar det tionde chakrat, så ser jag hur några uppstigna mästare där kliver in i hissen och åker ner i min aura. Jag ser dem så tydligt. Det är däremot svårt att se hur många de är, eftersom de står så nära varandra. Den ena syns tydligast och de andra står skymda bakom. De sekunder jag observerar deras resa nedåt så tycker jag mig räkna till två till bakom den som först klivit in i hissen, men jag är inte helt säker på antalet. Det är inte bara så där 1-3 sekunder som jag observerar dem. Några sekunder till varar synen. Så som det kan kännas när känslan är att tiden står stilla. Det sista jag ser är hur de kliver av nånstans strax ovanför mina tre nedersta chakran. De chakrana som jag kunde se så tydligt. Sex dagar senare så vet jag även hur det känns när hissen går uppåt......

 

            ......på morgonen sex dagar senare så vaknar jag tidigt. Jag sätter mig upp och lyssnar uppmärksamt. För länge sen har jag hört nåt liknande som jag hör nu, men det är ändå något som är annorlunda. Klockan är några minuter över sex och maken har alldeles nyss åkt till jobbet. Jag hör hur någon andas. Det finns ingen mer än jag hemma, men jag hör hur någon andas. För länge sen då jag hörde någon andas fast där inte fanns nån, så lät det mer likt vanlig andning då någon sover. Nu låter det mer subtilt, mer vagt och annorlunda på ett sätt jag inte hittar rätt ord för. Men det är någon som andas, det hör jag utan tvekan. Jag är väldigt trött och ska inte gå upp riktigt än. Så jag lägger mig att sova lite till. Jag har inte hunnit somna då jag känner hur det börjar formas om och ändras runtom mina ben. Det är precis som om jag hade legat i en rymlig sovsäck och någon mer är i sovsäcken utan att störa mig. Denne formar om sovsäcken i rundade rörelser snett uppåt mot ena sidan och snett nedåt åt andra sidan. Det är faktiskt en rogivande och behaglig känsla som inte stör mig på något sätt. Några sekunder senare känner jag hur det knastrar till vid hjässan. Det knastrandet känner jag igen. Det knastrade mycket vid min hjässa 1996 under den period då jag tappade mitt hår samtidigt som jag i samband med en healingkurs fick kontakt med ljusänglar och en stor ljusgestalt med gyllene hud, Jesaja. Vi var två personer som fick veta hans namn och det visade sig att vi faktiskt fått till oss samma namn. Hon hade fått det genom automatisk skrift och jag fick det till mig telepatiskt.

Nu knastrar det så som det brukar göra ibland och jag känner var det knastrar. Det flyttar runt lite på hjässan och så känner jag hur den som utan att störa mig format om min aura som om det var en vid sovsäck, smidigt lämnar min aura och far iväg upp genom mitt kronchakra. Jag känner ett stort lugn. Jag är tacksam över allt jag lärt mig under utbildningen till esoterisk rådgivare och medium. Det hjälper mig att sätta mina upplevelser i rätt sammanhang och i kombination med det jag redan förstår, så ger det en bekräftelse på det jag redan vet. På så sätt växer min tillit eftersom allt fler pusselbitar faller på plats. Jag vet och känner att denna närvaro som nyss lämnat mig har varit i min närhet under sex dagar och har nu återvänt till den tionde dimensionen. Kvar finns känslan av den visdom som är en naturlig följd av ett gott hjärtas närvaro. Sådana andliga besök ger en behaglig känsla som håller i sig... <3 

Margareta

                   

Gör en Beställning, Boka en Tid

eller Anmäl Dig till Kurs,

Andlig Afton  eller  Healing Afton:


(Lämna tom)

- - - - - - - - - - - -  - oooOO - OOooo - - - - - - - - - - - - -

Sinnes Ro  -  Din Väg Fram

- - - - - - - - - - - -  - oooOO - OOooo - - - - - - - - - - - - -

Packa gärna Din väska full med Tålamod, Tillit och Mod,    

på Din resa från oro till Lugn och från stress till Kraft.

- - - - - - - - - - - -  - oooOO - OOooo - - - - - - - - - - - - -  

/28sinnesro.jpg 

- - - - - - - - - - - - - oooOO - OOooo - - - - - - - - - - - - - 

27 Mar 2015