Få svar från tidigare liv-minnen

Nyligen vaknade jag mitt i natten, som jag ofta gör. Denna gång ”tänkpratar” jag till de ljusänglar som jag kom i kontakt med 1996. Jag vill rikta min tanke till det som jag har som högsta önskan och längtan efter att göra, det som är viktigast för mig att lägga min uppmärksamhet och energi på i detta livet. Jag har i den stunden en viss tanke om vad det handlar om och jag har en önskan att hitta det allra viktigaste, kärnan i min längtan. Jag vill bli påmind, känna stöd och se mer klart. Då jag formulerat och sänt iväg min fråga efter mer tydlighet och mer stöd på vägen så kommer ett minne snabbt över mig.

/flygbild-granskog3.jpg 

Jag har under årens lopp fått flash-bilder, klara filmer av olika slag som plötsligt tagit plats i mitt medvetande. Vissa flash-filmer har handlat om vad som ska ske längre fram i framtiden, andra flash-filmer har handlat om minnen från tidigare liv. Jag har till exempel i en flash-film sett flytten från Västergötland upp till Norrbotten 26 år i förväg. Jag såg alla trädtoppar från ovan hela vägen från Västergötland upp till norra Sverige i en mycket vacker och levande inre vidvinkels-film med klara gröna färger på alla träden längs vägen.

Jag har fått blixtklara minnen från två tidigare liv. Det ena tidigare livet har jag fått mer information om. Det andra tidigare livet har jag fått lite information om, men ett mycket starkt och levande minne är det och det är detta minnet som hastigt kommer över mig som svar på min frågeställning till mina vänner ljusänglarna.

Minnet som jag nu blev påmind om hade kommit över mig då jag var ca 11-14 år. Jag mindes att jag stått i en skog tillsammans med många människor. Det var en mycket hotfull och ondskefull stämning. Ett fåtal personer hade nån form av vapen. Jag hörde till den större gruppen av människor. Jag vet inte hur gammal jag var, men jag var inte gammal. I skogen fanns ingen återvändo. Det var den sista stunden i det livet för mig och de andra som hörde till den större gruppen. Jag vet att jag inte vill veta mer om allt som hände. Men jag har ett starkt och levande minne av hur det kändes att stå där i den situationen. Senare har jag läst om att sådant skett under andra världskriget, och jag läste igenkännande. 

Då på natten som minnet kom över mig igen, så släpper jag åter minnet och känner att min högsta längtan är ju att få bort alla tunga energier av olika slag. Jag önskar att livsupplevelsen för både mig och andra ska vara ljus och lätt. Glädje, välbefinnande och lycka är inte bara tomma ord. Det blir en värld full med glädje, empati, lycka och välbefinnande för alla som vi tillsammans skapar där var och en har en viktig roll att fylla. Då vi mår allt bättre så kommer vi också att lättare kunna släppa fram vår kreativitet och nytänkandet skapar oändligt många nya ljusa vägar för människor.

Jag tänker då den natten, att den tunga energin som höll alla i sitt grepp i den minnesbilden, är sådant som inte är bra, inte behövs, inte ska ges nån plats. I samma stund som jag tänker att det är lättare och ljusare energier som jag vill vara med och släppa fram, ge plats och utrymme för, då plötsligt knäpper det till i väggen som en bekräftelse på det jag just tänkt. Klockan är då ungefär fyra på natten och det är fortfarande mörkt. Jag ser mot dörren som står öppen mot hallen. I hallen är det mörkt. Några sekunder efter att jag hört knäppningen i väggen, så ser jag ett ljussken fylla hallen. Ett tydligt, vitt ljussken som håller i sig en stund för att sen ebba ut. Jag känner en behaglig känsla och somnar om.

Margareta

                                      

 

 

Gör en Beställning, Kursanmälan eller Tidsbokning:


(Lämna tom)

/161230-roslinje-rat.jpg

Packa gärna Din väska full med Tålamod, Tillit och Mod,    

på Din resa från oro till Lugn och från stress till Kraft.

/161230-roslinje-rat.jpg   

9 Mar 2015