Deeksha, drömmar och vår växande energimedvetenhet.

Jag var igår med för andra gången på gratis Deeksha som är varje måndag kl.20.00. Jag både gav och tog emot Deeksha. Sen gjorde jag då jag skulle sova så som jag gör då jag kommer ihåg det, eftersom jag önskar sova gott hela natten och slippa vakna för att ligga sömnlös flera timmar. Jag öppnade heligt rum. Jag bjöd in änglarna, gudinnorna, de uppstigna mästarna och de galaktiska guiderna. Sen somnade jag så gott som bums.

Plötsligt vaknar jag och känner mig helt utvilad. Å, jag har sovit hela natten, tänker jag. Så bra! Men klockan visar 00.50 och jag har en dröm som dröjer sig kvar i minnet. Drömmen är mycket detaljerad och mycket händelser är invävda i ett större sammanhang. Jag tänker att jag skulle kunna skriva ned drömmen och ge ut en bok. Men jag vill inte skriva om sådant som även innehåller oro och smärta. Istället för att hålla kvar drömmen mentalt och minnas allt händelseförlopp på ett sådant detaljerat sätt som behövs för att få ihop berättelsen till en hel bok, så väljer jag att hålla kvar känslan i alla sammanhang och släppa tanken på alla exakta moment i drömmens handling. Jag väljer att se på känslan i drömmen i sin helhet med alla dessa samband mellan hur olika problem och lidanden skapas, upplevs, och sedan skingras. För sammanfattningsvis så var det det som var drömmens tema. Sedan somnar jag förvånansvärt lätt om.

Återigen vaknar jag, vid fyratiden denna gången. Jag är klarvaken då jag ser en smal och cirka halvmetern lång ljusstråle förflytta sig sidledes och svagt lutande ovanför fotändan av sängen. Det får mig att komma att tänka på att jag ju öppnat heligt rum och bjudit in änglarna, gudinnorna, de uppstigna mästarna och de galaktiska guiderna. Jag ser mig om i rummet, först ser jag efter änglarna. Och det jag ser är det jag brukar se på nätterna. Rymden i rummet gnistrar och lyser på änglavis. Sedan ser jag efter gudinnorna. Ljuset får nu en annan slags form, känsla och rörelse. Det finns tendens till längre och smal fyllnad på vissa ställen vid ljusrörelse. Sedan ser jag efter de uppstigna mästarna och det jag såg och upplevde mindes jag under natten, men nu har jag glömt det. Jag somnade innan jag han kika efter de galaktiska guiderna.

Strax innan det är dags att gå upp, så vaknar jag återigen med en dröm innehållande handlingar, vilka sammanflätas i ett mönster av hur olika bekymmer och smärtor skapas, upplevs för att sedan skingras. Jag lägger märke till att jag känner igen och förstår känslorna som finns med i drömmen. Även den konkreta handlingen. Vid drömmens avslutning är jag nästan vaken och precis som i filmer så blir det ett sista överraskande och oväntat skeende, vilket ger mycket starka känslor. Precis när allt ser som mörkast ut och jag känner drömmens tyngd så ligger jag redan vaken och undrar varför ska jag behöva vakna med denna tunga känsla inom mig idag? 

Då får jag en klar inre bild av hur det i samarbete med gudinnorna kommer en liten ljus fe flygande och jag hör tanken ”rättvisa i båda riktningarna”, samtidigt som jag ser hur hon skapar en ljusväg som går i båda riktningarna och jag känner mig ögonblickligen lätt till sinnes. Omedelbart släpper den tunga känslan och skingras för att göra ögonblicklig plats åt en härlig känsla inombords!

Det är då jag kommer att tänka på att det var ju Deeksha igår kväll! Där finns ju förklaringen till att jag fick uppleva de drömmar som gav mig insikter jag har svårt att sätta ord på. Och sist, men inte minst: den ljusa känslan vid avslutningen på drömmarna, vilken upplevelsemässigt gestaltade hur tunga känslor skingras för vinden och ger plats för en känsla av lättnad och glädje! Ett mycket behagligt sätt att börja dagen!

 

En energimedvetenhet håller på att växa fram hos människor. Vi är vana vid att man ska kunna bevisa saker innan man kan tro på det och att man bara kan tro på och därmed veta, t.ex. ifall man kan se det med egna ögon. Då glömmer man att fråga sig "vad är ögonen?" Vi upplever genom våra sinnen. Det enda redskap vi har är vår upplevelseförmåga och även vår skaparförmåga. Allt som vi vet, har kommit till oss genom vårt upplevande av det. Oavsett vilka redskap eller verktyg vi sätter mellan oss och det vi upplever. Dessa verktyg har inget värde utan vår upplevelseförmåga. Vi är upplevande varelser precis som vi är skapande varelser. Vi skapar det som blir upplevelser och våra upplevelser inspirerar oss till nytt skapande. Alla sinnen är skapade för att vi ska uppleva genom dem. Vår relation till de energier vi möter blir vår upplevelse. Hur vi relaterar till de energier vi hanterar blir vårt skapande, agerande. Alla fysiska, emotionella, mentala och andliga energier är de livsyttringar som ständigt skapas, upplevs och förändras. Energi är symbiotiskt sammanbundet med vårt varande som levande varelser. Somlliga påstår att vi är energi. Det är en sanning med modifikation, ty vi är.

Margareta

                                      

 

 

Gör en Beställning, Kursanmälan eller Tidsbokning:


(Lämna tom)

/161230-roslinje-rat.jpg

Packa gärna Din väska full med Tålamod, Tillit och Mod,    

på Din resa från oro till Lugn och från stress till Kraft.

/161230-roslinje-rat.jpg   

24 Mar 2015