Budskap från Devariket

Budskap från Devariket 11 oktober 2015

Jag sitter ute i trädgården vid vårt torp som saknar el, men vid behov kan ett elverk tillfälligt vara igång och det finns en brunn som vi får vatten från.
Jag söker i stillhet kontakt med de naturväsen som jag fick kontakt med här 2013 då jag gick utbildning till esoterisk rådgivare och medium.

Samtidigt som jag efter en stund känner hur atmosfären förändras så är det som om ett genomskinligt ljusfält breddas vid ett område framför mig, efter några sekunder ser jag inte ljusbreddningen längre, känslan däremot dröjer sig kvar och jag får ord till mig samtidigt som känslan som bär orden hjälper mig att hålla fokus.

"Lyssna på det till synes avlägsna ekot."

Jag hör ljud, det låter som om det kommer långt bort ifrån. Det låter som fågelsång. Jag ser inga fåglar. Jag hör ekot av dagg och regn och andra småljud. Men det regnar ju inte...

"Tystnaden och befrielse från energimässig fångenskap ger större kontaktnät över avstånd. Mindre ström ger mer av flyt i naturströmmen.

Blunda och känn över avstånd och att allt ändå är här.
Den kommunikationen breddar era vingar och er uppfattningsförmåga i denna miljö.
Däri ryms kunskapen om att landa i sig själv, i centrumet. Att uppleva närvarons sanna natur och befrielse från de slags intryck som tynger, till förmån för att ge plats åt de stilla och upplyftande förnimmelser vi kallar Livets Sanna Eko."

Jag ser som en tyst vind röra sig i riktning från området framför mig och mot rönnen och området till vänster om rönnen. Jag får veta att det finns samband mellan dagens budskap och det budskap jag fick 2013 då jag skrev först om närvaron av Jesu moder, moder Maria och sedan: ".....denna feminina energi är avsiktligt och av stor betydelse placerad i olika träd på olika platser. Det är centrala träd som har central betydelse. De har en subtil inverkan på alla varelser i närheten. De har en samlande kraft. Utan dem så vet vi att vi saknar nåt, men vi vet inte vad. Deras sublima inflytande är ett omhändertagande inflytande som människor lär sig jättemycket av utan att förstå var det kommer ifrån."

Under bilresan hem sedan reflekterar jag över att jag hade haft både känslan av naturväsen och änglanärvaro samtidigt. En del av den känslan kan jag fortfarande känna där jag sitter i bilen. Väl hemma får jag syn på något vitt på gräsmattan och jag går närmare för att se efter vad det är. Den lilla vita fjädern som står på gräsmattan bekräftar det jag redan känner.

Margareta

 

 

Gör en Beställning, Boka en Tid

eller Anmäl Dig till Kurs,

Andlig Afton  eller  Healing Afton:


(Lämna tom)

- - - - - - - - - - - -  - oooOO - OOooo - - - - - - - - - - - - -

Sinnes Ro  -  Din Väg Fram

- - - - - - - - - - - -  - oooOO - OOooo - - - - - - - - - - - - -

Packa gärna Din väska full med Tålamod, Tillit och Mod,    

på Din resa från oro till Lugn och från stress till Kraft.

- - - - - - - - - - - -  - oooOO - OOooo - - - - - - - - - - - - -  

 /28sinnesro.jpg

- - - - - - - - - - - - - oooOO - OOooo - - - - - - - - - - - - - 

11 Oct 2015