Besök från Andra Sidan

Så har jag då haft besök från andra sidan, fast vid en tidpunkt på dygnet då jag är alldeles för trött för att orka gå vidare med kommunikation för att få reda på vem det är. Det börjar med att jag hör honom och får en glimt av honom sent på måndagskvällen, närmare midnatt den 27 juli. Två nätter senare, alltså natten till idag så ser jag honom tydligt när han går mot mig.


/image.jpg

Svårt att visa med bild, speciellt när man som jag är novis på att rita.

Men allra mest eftersom utanför gestaltens konturer,

så ska det vara mörkt. Ljust var det bara innanför konturerna.

 
På måndagskvällen så går jag och lägger mig att sova på andra våning hemma. Jag har märkt att jag sover djupare då jag sover ensam och slipper vakna flera gånger på natten utan att kunna somna om på flera timmar. När klockan är strax före midnatt så hör jag ljud, det låter som det kommer från trappan. Det låter som om någon går uppför trappan till andra våning, jag hör att en man andas och gör ett ljud som låter som en lätt harkling. Jag vet att det inte kan vara Christer, för han sover redan en trappa ner. Han ska upp tidigt och har redan sovit nån timme. Jag ser mot trappan, där ljudet kommer ifrån. Då ser jag hur en ljusstråle som är ca 1 dm bred rör sig i riktning från trappan och mot den del av rummet, där jag är. Jag förstår att det är någon från andra sidan som är på besök. Ljusstrålarna brukar se ut så då. Står nån stilla så är ljusstrålen lodrätt. När någon förflyttar sig i rummet, så är ljusstrålen vågrät. Denna ljusstrålen förflyttar sig några meter, sen ser jag den inte längre. Färgen är inte helt vit, den har en mild ton som gräddvit med aningen gult. Fast gult är inte riktigt färgen. Svårt det där med att förklara färger... Jag är vilket fall som väldigt, väldigt trött och somnar ganska så snart.

Två kvällar senare så är jag på andra våning. Jag kan inte somna och klockan är snart ett på natten. Jag läser lite och blir med ens riktigt sömnig. Det är då jag ser hur rymden i rummet framför mig utskiljer formen, ljusnyansen, konturerna och rörelsen av en ande från den andra sidan, den fjärde dimensionen. Det känns att det är han som jag såg i förrgår. Det blir annorlunda när det inte är ett ljussken bara. Jag ser på hans ben och fart att han går ganska fort. När han nått fram till stolen vid skrivbordet, så sätter han sig på stolen. I nästa ögonblick har han ställt sig upp igen vänd mot mig. Det enda hos honom som har avvikande färg är hans ögon. Jag ser hans blick då han ser mig. Jag får en känsla av att han inte var beredd på att se mig där.

Jag är såå trött. Men nu blir jag fundersam. Jag orkar inte hålla mig vaken länge till. Ska jag sova på andra våning eller ska jag gå ned och sova? Min känsla säger mig att jag ska sova nere. När jag är vid trappan vänder jag mig om och det enda jag orkar tänka är: "Vem är du egentligen?"
Ögonlocken bara vill falla ihop. Sen går jag ner och lägger mig, jag somnar bums. När jag vaknar på morgonen så vet jag varför jag hade känt att jag inte ville sova på andra våningen. Eftersom jag under en viss tid, uppskattningsvis sju - åtta sekunder hade sett anden i helfigur och hur denne rörde sig i rummet närmare mig, så kändes det konstigt att plötsligt inte längre se denne längre. För eftersom jag sett anden gå omkring i rummet, så visste jag ju att denne var nånstans nära mig utan att jag kunde se var. Och oavsett vem det är så är det obehagligt att folk man sett att de finns plötsligt blir osynliga precis när man ska somna. Det känns annorlunda att bara se dem som ljussken.

Det är annorlunda att se ljuset från den andra sidan jämfört med att se ljuset från änglar. Ibland har jag sett en svagt gul ton i ljus runt änglar, annars är det mest klart och vitt ljus. Ibland kan hela rummet fyllas av ljust, vitt, änglaljus. Det syns bra i ett mörkt rum. I vintras upptäckte jag ett annat ljusfenomen. Mitt i natten satte jag mig upp i sängen. Jag minns inte varför jag satte mig upp. Det jag minns är att då jag tittade rakt fram i det mörka rummet, så kunde jag i ögonvrån se ljus vid sidorna om mitt huvud, ungefär vid tinningarna. Nästa vinter när det återigen blir riktigt mörkt i rummet på natten så ska jag om jag kommer ihåg det sätta mig upp nån mörk natt och se om jag kan se det ljuset igen.

Margareta

 

 

Gör en Beställning, Boka en Tid

eller Anmäl Dig till Kurs,

Andlig Afton  eller  Healing Afton:


(Lämna tom)

- - - - - - - - - - - -  - oooOO - OOooo - - - - - - - - - - - - -

Sinnes Ro  -  Din Väg Fram

- - - - - - - - - - - -  - oooOO - OOooo - - - - - - - - - - - - -

Packa gärna Din väska full med Tålamod, Tillit och Mod,    

på Din resa från oro till Lugn och från stress till Kraft.

- - - - - - - - - - - -  - oooOO - OOooo - - - - - - - - - - - - -  

/28sinnesro.jpg 

- - - - - - - - - - - - - oooOO - OOooo - - - - - - - - - - - - - 

30 Jul 2015