BEMER TERAPI

 

Nytt Hösten 2017: Fysikalisk Vaskulär terapi

10 st Bemerbehandlingar Pris: 1500kr

 

Baserat på många års arbete, har BEMER forskning lett fram till banbrytande resultat avseende mikrocirkultaionens biorytmiska lokala och överordnade regulatoriska processer. Det centrala i BEMER fysikalisk vaskulär terapi är en flerdimensionell signalstruktur som effektivt stimulerar en nedsatt eller störd mikrocirkulation. Den stödjer en av kroppens viktigaste kontrollmekanismer för prevention, läkning, återhämtning och regenerativa processer och används effektivt för:

  • Bättre försörjning av organ och vävnad
  • Stöd för läkning av sår och idrottsskador
  • Stöd för immunförsvaret
  • Ökad fysisk och mental prestationsförmåga
  • Förkortad återhämtningstid vid idrottsutövning

 

BEMER kan förbättra nedsatt blodflöde i de minsta blodkärlen och på så sätt stödja kroppens egna självläkande och regenerativa processer. Blodcirkulationen utgör människokroppens försörjningssystem. 75 % av det ligger i området för de minsta blodkärlen (mikrocirkulationen). Dvs. i det område där blodet förser organ och vävnad med näringsämnen och syre och på vägen tillbaka avlägsnar restprodukter. Det är endast med hjälp av denna försörjning och avfallshantering som kroppens celler kan utföra sina olika livsuppehållande uppgifter och förse kroppen med energi. Hjärtat säkerställer att blodkroppar förflyttas genom blodomloppet. Sammanlagt måste blodet leverera och rengöra en sträcka på mer än 120 000 km. Eftersom hjärtat inte klarar detta på egen hand, behöver det hjälp: de mindre blodkärlen driver blodkropparna genom egna pumpande rörelser (vasomotion) och fungerar därmed som hjärtats medhjälpare. Dessa kärlrörelser reglerar dessutom blodflödet på ett sådant sätt att områden med högre försörjningsbehov får en bättre genomblödning än de områden som för tillfället har ett lägre behov. Exempel: Under idrott och träning är behovet av försörjning hos muskler högt, medan hjärnan behöver mindre. I en studiesituation, är det precis tvärtom. Med hjälp av de mindre blodkärlens pumprörelser kan blodkropparna göra sitt jobb där det behövs som mest. Resultatet talar för sig självt: Kroppens försvar stärks, den fysiska och mentala prestationsförmågan ökar, förmågan att bekämpa sjukdom stärks och läkemedel når lättare sin destination.

Mycket stress, för lite sömn, ensidig kost, osunda levnadsvanor, sjukdom och naturligt åldrande försvagar pumpaktiviteten hos de minsta blodkärlen. Detta gäller för det stora flertalet av alla människor. Blodkropparna rör sig alldeles för långsamt och kan inte längre utföra sina uppgifter tillräckligt bra. En bristande leverans till vävnad och organ leder på lång sikt till försämrad fysisk och mental prestationsförmåga, smärta, nedstämdhet och sjukdom.

Fysikalisk vaskulär terapi från BEMER kan motverka detta på ett naturligt sätt. Med hjälp av elektromagnetiskt överförda signaler stimuleras pumprörelsen hos de minsta blodkärlen och på så sätt kan blodflödet till detta område normaliseras. Kroppens celler får återigen en bättre försörjning och kan utföra sina många olika uppgifter: Till exempel bekämpa sjukdom och smärta, läka sår, tillföra energi för fysiska och mentala prestationer och återställa det allmänna välbefinnandet.

BEMER erbjuder dessutom, även ett värdefullt stöd till amatöridrottare och professionella idrottsutövare. Ett behovsanpassat blodflöde till de minsta blodkärlen möjliggör kortare uppvärmning och nedvärmning (nedjoggning) och snabbare regenerering, vilket skapar förutsättningar för en mer effektiv träning. Dessutom kan mikroskador i bästa fall repareras omedelbart och därigenom kan allvarliga följdskador förebyggas i förväg.

 

Läs mer om BEMER...

 

Gör en Beställning, Kursanmälan eller Tidsbokning:


(Lämna tom)

/161230-roslinje-rat.jpg

Packa gärna Din väska full med Tålamod, Tillit och Mod,    

på Din resa från oro till Lugn och från stress till Kraft.

/161230-roslinje-rat.jpg   

/2-logga-netas-farger.jpg

Välkommen att klicka på 

Änglalyktan!

/2017-en-snolykta-text.jpg

 

Välkommen!

Välkommen till www.dinvagfram.se

Nyhetsbrev

 

/dvf.jpg

Företaget har F-skattsedel
och är momsregistrerat.

/161230-2-rosor.jpg

/1-1.jpg

/2-2.jpg