Änglabudskap vid distanshealing med NKH

Igår 22 mars 2017 hade jag en mycket tydlig Änglakontakt då jag skickade Nefertiti Kosmisk Healing. När jag sen satte mig för att skriva ned ett budskap från ängeln, så såg jag henne jämte mig på höger sida och orden bara kom:

Lyssna redan från början på barnens visdom då de är så små att de inte har hunnit präglas av oss och den världen vi lever i. Det hjälper dem att minnas och hålla kvar känslan av hur fantastiska de är.

Lyssna också på ditt eget inre barn. Ditt inre barn är den du kom hit som innan du präglades av den yttre världen. Ditt inre barn har kvar samma livsglädje, nyfikenhet och totala förmåga till att vara närvarande i stunden.

Varje prägling som naggat den glädjen i kanten har satt sig nån annanstans och lämnat ditt inre barn i fred. Det är du som stått där och skyddat ditt inre barn.

Ta hand om dig och tillåt dig att slappna av och släppa alla spänningar som uppstått och du ska se, du släpper fram ditt inre barn lite mer och lite mer.

Du känner igen det inre barnet på den inre sprudlande livsglädjen, skratten, ja, glädjen som finns där utan någon direkt yttre anledning.

/170323-nefertiti-och-anglafoto-stugan.jpg

Gör en Beställning, Kursanmälan eller Tidsbokning:


(Lämna tom)

/161230-roslinje-rat.jpg

Packa gärna Din väska full med Tålamod, Tillit och Mod,    

på Din resa från oro till Lugn och från stress till Kraft.

/161230-roslinje-rat.jpg   

 

23 Mar 2017