Tidigare Liv Städning

Jag hämtar information från några av dina tidigare liv (läs mer...) och sedan hjälper jag dig att städa bort och frigöra dig från den negativa karma som du inte längre behöver från dina tidigare liv. Observera att det inte går att ta bort karma som du är ämnad för utan endast de programmeringar som kommit till genom lägre dimensioners medvetenhet.

Pris: 1200kr inkl.moms

Så här går det till:

Först hämtar jag, på distans information i Akashabiblioteket om några, ca 3-4, av dina tidigare liv. Det tar ca 60 minuter. 

Behandlingen sedan tar ca 20-30 minuter men sitt kvar så länge du känner att energin jobbar med dig och det kan pågå upp till en timme efteråt.

Sitt ned och bara slappna av. Var närvarande under hela behandlingen. Minnen och bilder som kommer upp låter du bara flimra förbi. Det du släpper taget om kan du bli medveten om. Fortsätt bara att andas och låt processen och energin jobba med dig.

När jag är klar så hörs vi på telefon. Det blir ungefär 90 minuter efter att jag började med Tidigare liv läsningen i Akasha och 30 minuter efter Tidigare liv städningen påbörjades. 

/tidigare-liv-stadning-bild.jpg

Gör en Beställning, Kursanmälan eller Tidsbokning:


(Lämna tom)

/161230-roslinje-rat.jpg

Packa gärna Din väska full med Tålamod, Tillit och Mod,    

på Din resa från oro till Lugn och från stress till Kraft.

/161230-roslinje-rat.jpg   

/2-logga-netas-farger.jpg