• Om Mig

Jag är både mormor och farmor numera. Vi har fyra utflugna barn och åtta barnbarn. Tidigare har jag jobbat som fallskärmspackare, ekonomibiträde i sjukhuskök, fabriksarbete och förskollärare. Medialiteten har alltid funnits med mig så länge jag kan minnas. 

Utbildningar jag gått hos hos Solkarina på Sinnligkunskap i Umeå:

Reiki steg 1

Nefertiti kosmisk healing- terapeut och -lärare.

Esoterisk rådgivare och medium

Änglamedium

Sann Essens meditationslärare

Änglakortsläsare 

Kosmisk Omprogrammering.

Utbildningen till esoterisk rådgivare och medium har varit en mycket intressant och lärorik resa, jag har upplevt och fått kunskap angående skillnaden i hur de olika dimensionerna känns igen och konstaterat att flera av dem har jag träffat på tidigare under åren då jag haft kontakt med andevärlden. Nefertiti kosmisk healing är en fantastisk metod för andlig utveckling liksom kursen tillika resan med Sann Essens änglarna. Jag är mycket tacksam över att dessa kurser kom längs min väg. 

Då jag var liten kunde jag ibland se en person från andra sidan lika tydligt som man ser en fysisk person. Det finns flera olika sätt som jag kan uppfatta närvaron av någon från den andra sidan. Ibland ändras energin i rummet samtidigt som luften eller rymden i rummet ser ut därefter. Ibland visar någon sig som en form av ljussken som kan vara stort som en människa ungefär och lysa upp i rummet eller annars mindre, smalt och avlångt ljus ibland lodrätt i rummet, ibland vågrätt. Det blir då vågrätt vid förflyttning i rummet. I samband med att se på det sättet har jag ibland även sett tydligare, en människa av ljus som går i rummet. På det sättet har jag även sett vägledare och hjälpare. Ibland ser jag "andrasidan" genom en hinna mellan den "andrasidan" och vår fysiska värld. Då framträder personens ansikte som formas genom hinnan mot vår fysiska värld. Ibland är det som om två glasskivor ligger mot varandra och däremellan utformas konturer och anletsdrag i silver med anpassad form och tjocklek. Oftare ser jag en inre bild samtidigt som det är på en bestämd plats i rummet. Det vackraste upplever jag är att se i silver. Men det finns betydligt mer i andevärlden än det vi kallar den andra sidan. Den största skillnaden mellan de olika dimensionerna upplever jag vara hur kraftfältet känns och känslan det bär med sig.

Sedan jag var liten har jag regelbundet sett en ljusgestalt. Varje gång så är det något jag får svar på eller något jag får hjälp med. Väldigt mycket hände (det är för mycket för att få plats att nämnas här) 1996, även om det inte var helt nytt för mig då. Det var som om en ny fas startade 1996 i samband med att jag gick en healing kurs i Göteborg som hette "Light Touch". Det var en kvällskurs varje onsdagskväll under hösten 1996. Det var stort för mig att få tillfälle gå en kurs som intresserade mig så. Det jag hann med annars var bara att pendla mellan hemmet, jobbet och mataffären, och det var svårt att få tid till intressen. 2001 blev jag bekant med den numera välkända "väggen".  

Det finns ett fenomen som jag påminde mig om ofta från det jag var mycket liten och sedan regelbundet under rätt många år så länge att jag var säker på att jag inte skulle glömma det. Till slut hade jag glömt detaljer i sammanhanget, men jag visste att jag hade en stark drivkraft med mig och en stark vilja att komma ihåg detta fenomen. Jag visste att då jag sätter ihop mina handflator så är det något som kan flytta sig mellan mina händer. Från den ena handen till den andra handen och fortsätta så. Upplevelsen var lika tydlig som vore den fysisk. Jag minns också då jag vid någon åldersperiod började tänka ifrågasättande kring detta fenomen. Trots det lyckades jag medvetet bevara minnet av kärnan av själva den ursprungliga upplevelsen såpass tydligt och levande att stafettpinnen med minnet av fenomenet kunde föras vidare in i framtiden genom mina olika åldrar år efter år.  Det finns mer att veta om detta och jag har glömt det mesta. Men jag minns att jag har upplevt detta fenomen tydligt som mycket liten, eftersom den ständiga påminnelsen om att aldrig glömma har fört med sig att jag minns själva ursprungsupplevelsen till viss del. Det finns mer att tillägga om vad som följde efter detta, men jag nöjer mig så nu.

Jag hade den stora glädjen att komma i kontakt med Martinus kosmologi (som även kallas "det tredje testamentet") då jag var i tonåren. Martinus texter gjorde stort intryck på mig. Det kändes som om många tunga stenar då föll från mina axlar, för alla texter genomströmmades av så mycket insiktsfull kärlek och på något sätt så var det igenkännande för mig att läsa om hur, och att, "kärlek är universums grundton". Den goa känslan bär jag med mig sen dess, även om jag inte läst något om kosmologin på många år. När jag 1996 fick kontakt med en galaktisk guide och "ljus-cirkel-änglar" kändes det som att jag inte behövde vara sorgsen över att jag hade så mycket hinder för att kunna gå kurser i Martinus kosmologi.  

När jag lärt mig Reiki 1 2009/2010 så fick jag kontakt med två healingguider. Den ena av dem var tydligast. Jag hade precis gått och lagt mig på kvällen och innan huvudet ens hunnit landa på kudden, så kände jag hur ett underbart ljust och lätt och samtidigt kraftfullt kraftfält kom in i rummet. Jag såg den ena av dem tydligare än den andra. Det finns mer att tillägga om detta. Men jag nöjer mig med att berätta att jag ögonblickligen fick en massa ord till mig som jag snabbade mig att skriva ned. De orden var följande:

"Packa gärna Din väska full med Tålamod, Tillit och Mod,

på Din resa från oro till Lugn och från stress till Kraft" 

 

Bild på insynsskyddet i Reikistugan där nämnda text står skrivet.

Klicka på bilden för att förstora.

 

Gör en Beställning, Kursanmälan eller Tidsbokning:


(Lämna tom)

/161230-roslinje-rat.jpg

Packa gärna Din väska full med Tålamod, Tillit och Mod,    

på Din resa från oro till Lugn och från stress till Kraft.

/161230-roslinje-rat.jpg   

Välkommen att klicka på 

Änglalyktan!

/2017-en-snolykta-text.jpg

 

Välkommen!

Välkommen till www.dinvagfram.se

Nyhetsbrev

 

/dvf.jpg

Företaget har F-skattsedel
och är momsregistrerat.

/161230-2-rosor.jpg

/1-1.jpg

/2-2.jpg