Aurastädning

När jag aurastädar så tar jag bort allt skräp som finns i dina många auralager. Jag jobbar genom 144 olika dimensioner och auralager. 

Auran är en direkt återspegling av den fysiska kroppen och våra sinnen. Genom en aurastädning går jag in och städar den yttre bubbla som hör till varje dimension. 

Jag tar bort sjäslkontrakt som ligger, tidigare liv som finns där som du inte längre behöver och annat skräp som kan fastna i auran. Jag gör ren den så den blir blank, genomskinlig och följsam.

Du kan därför efter behandlingen känna mer energier, och bli mer medveten om intryck och energier som genomströmmar dig. För att leva ett medvetet liv är det viktigt att du inte har en massa gammalt skräp som hänger kvar i din aura. Då blir det som att se ut genom ett skitigt fönster dagligen. Din intuition kommer att känna sig vilsen och du får svårt att lita på dina egna känslor och intryck. Aurastädning hjälper dig därför att bli mer medveten om de energier som genomströmmar dig så du inte BLIR energin utan istället bara kan se den och släppa taget om den. Du får därför en starkare intuition efter en aurastädning och ser klarare i livet på olika saker.

Pris: 650 kr

Så här går det till:

Sitt ned ca 10 minuter före den bokade tiden och bara slappna av. Var närvarande under hela behandlingen. Minnen och bilder som kommer upp låter du bara flimmra förbi. Det du släpper taget om kan du bli medveten om. Fortsätt bara att andas och låt processen och energin jobba med dig.

När vi är klara så mejlar jag dig en återkoppling. Du kan då mejla tillbaka och skriva vad du upplevt och hur det känns. Det är bra att kunna sätta ord på sin upplevelse så därför rekommenderar jag att du gör det.

Var uppmärksam dagarna som kommer på förändringar i lukt, smak, beteende, tankar, känslor, intryck osv. då skräpet som är borta gör att du får en ny verklighet att förhålla dig till

Behandlingen tar ca 20-30 minuter men sitt kvar så länge du känner att energin jobbar med dig och det kan pågå upp till en timme efteråt.

 

Gör en Beställning, Kursanmälan eller Tidsbokning:


(Lämna tom)

/161230-roslinje-rat.jpg

Packa gärna Din väska full med Tålamod, Tillit och Mod,    

på Din resa från oro till Lugn och från stress till Kraft.

/161230-roslinje-rat.jpg   

/2-logga-netas-farger.jpg