Aurastädning

När jag aurastädar så tar jag bort allt skräp som finns i dina många auralager. Jag jobbar genom 144 olika dimensioner och auralager. 

Auran är en direkt återspegling av den fysiska kroppen och våra sinnen. Genom en aurastädning går jag in och städar den yttre bubbla som hör till varje dimension. 

Jag tar bort sjäslkontrakt som ligger, tidigare liv som finns där som du inte längre behöver och annat skräp som kan fastna i auran. Jag gör ren den så den blir blank, genomskinlig och följsam.

Du kan därför efter behandlingen känna mer energier, och bli mer medveten om intryck och energier som genomströmmar dig. För att leva ett medvetet liv är det viktigt att du inte har en massa gammalt skräp som hänger kvar i din aura. Då blir det som att se ut genom ett skitigt fönster dagligen. Din intuition kommer att känna sig vilsen och du får svårt att lita på dina egna känslor och intryck. Aurastädning hjälper dig därför att bli mer medveten om de energier som genomströmmar dig så du inte BLIR energin utan istället bara kan se den och släppa taget om den. Du får därför en starkare intuition efter en aurastädning och ser klarare i livet på olika saker.

Du sätter dig ner en stund före och bara slappnar av. Blunda och ta emot ca 30 minuter. Sedan öppnar du ögonen och sitter i egen reflektion. 

Pris: 650 kr inkl.moms

Gör en Beställning, Kursanmälan eller Tidsbokning:


(Lämna tom)

/161230-roslinje-rat.jpg

Packa gärna Din väska full med Tålamod, Tillit och Mod,    

på Din resa från oro till Lugn och från stress till Kraft.

/161230-roslinje-rat.jpg   

/2-logga-netas-farger.jpg